Skip to main content

Harga Promosi | Youth Skincare | Sempena Pelancarannya

March Promo Launch! Shaklee Youth Skincare

Kini produk yang di nanti-nantikan telah tiba dengan harga promosi. 


Antara produk yang diperkenalkan:

  1. Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Youth Activating Serum
  4. Age Defense Moisturizer SPF 50
  5. Advanced Renewal Night Cream-Light
  6. Radiance C + E

Promosi Bulan Mac 2018 Sahaja!

Sempena pelancarannya hari ini, Shaklee memberikan harga PROMOSI MAC 2018 dengan dua pilihan set:

Set Rangkaian | Intensive Treatment And Repair | 


  1. Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Youth Activating Serum
  4. Age Defense Moisturizer - SPF 50
  5. Advanced Renewal Night Cream - Light
  6. FREE! Radiance C + E (worth RM349.80)
  7. FREE! Exclusive Youth Beauty Bag (worth RM50.35)
  8. FREE! Membership
  9. FREE! Postage  

Set Rangkaian | Starter Set |


  1. Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Age Defense Moisturizer - SPF 50
  4. Advanced Renewal Night Cream - Light
  5. FREE! Exclusive limited edition Two-Way Magnifying Mirror (worth RM29.81)


Yang Mana Satu Pilihan Kalbu?


Comments

  1. Menariknya promosi Shaklee bulan nih, tak sabar2 nak guna.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bekalan Vitamin Cergas Haji & Umrah

Kali pertama menjejakkan kaki di Tanah Suci Makkah. Time tu jugak la, mak dan ayah buat kali pertama menunaikan Umrah. Masa tu awal2 dah plan dengan macam2 persiapan. Selain persiapan dari segi ilmu ibadah, Tip jugak study tentang tempat2 yang akan di lawati di sana.

Dan perkara yang paling penting ialah, bekalan ubat-ubatan dan emergency kit sepanjang berada di sana. Untuk ayah, bekalan ubat memang wajib. Dia ada asma. Mak pulak dengan alat2 bantuan support lutut. Yelah, kat sana nanti banyak berjalan kan. Nak naik turun dari hotel ke masjid, nak ziarah... Masa tu pulak, Tip risaukan tentang keadaan kitaran haid. Ha... Banyak kan kena ambil perhatian. Kita mesti tak nak, semua masalah2 ni mengganggu ibadah kita nanti di sana. Insha'Allah semoga Allah permudahkan.

Dan Alhamdulillah, perjalanan ibadah Umrah kami akhirnya selamat. Rasa rindu saat2 dan memori di sana. Mak dan ayah pun diberi rezeki menunaikan Haji setahun selepas ziarah Umrah kami. Dan kini bergelar Haji dan Hajjah.

Say…

5 Sebab Mengapa Anda Perlu Ambil Vitamin C Setiap Hari

Vitamin C adalah vitamin larut air, dan ia bermakna tubuh anda tidak dapat menyimpannya malah tidak boleh menghasilkannya sendiri. Vitamin C sangat penting untuk keseluruhan perkembangan dan pemulihan sel-sel anda. Oleh itu, ini antara sebab mengapa anda perlu mengambil vitamin C untuk tubuh anda setiap hari.
AntioksidanVitamin C adalah salah satu antioksidan yang diperlukan oleh badan untuk membantu mengekalkan sistem kekebalan tubuh anda daripda kesan berbahaya radikal bebas. Radikal bebas yang terhasil daripada pendedahan kepada pencemaran atau makanan yang tidak sihat akan mengakibatkan pelbagai penyakit. Jika anda rajin mengambil vitamin C setiap hari, tubuh anda akan mendapat fungsi antioksidan yang akan meneutralkan radikal bebas tersebut.
Kesihatan imun dan sistem sarafSalah satu fungsi terpenting yang diberikan oleh vitamin C adalah untuk menyokong sistem imun dan saraf kita. Menurut kajian, tubuh mereka yang mempunyai keperluan vitamin C yang mencukupi mampu mencegah jangkitan…