Skip to main content

Youth Skincare Shaklee | Look Younger Longer |

Youth Skincare

Lebih dari 60 tahun, kami (Shaklee) telah membantu orang untuk menjadi muda lebih lama 'Live Younger Longer' dengan menangani penuaan pada peringkat selular. Kini kami menerapkan kejayaan yang sama untuk membantu orang kelihatan lebih muda juga 'Look Younger Longer'.

Klik Di Sini Untuk Order!


Dan inilah inspirasi untuk 'YOUTH'. Produk penjagaan kulit direka khas untuk memastikan dunia melihat anda seperti yang anda lihat sendiri. 

Untuk memastikan anda sentiasa kelihatan muda seperti yang anda rasa, mulakan sekarang. Masa depan anda akan berterima kasih pada diri anda.

Janji kami ialah Youth Skincare bukan hanya akan memastikan kesihatan kulit secara dramatik tetapi 100% dijamin untuk mengalihkan kulit anda ke usia yang lebih muda. Benar!

Skin care products designed to make sure the world sees you as young as you see yourself.

A decade of aging erased

Kami tahu Youth Skincare akan mengubah bagaimana orang melihat diri mereka sendiri, tetapi bolehkah kami buktikan bahawa kulit mereka sebenarnya menjadi lebih muda?

Pakar kulit kelas dunia telah membangunkan ujian secara klinikal, di mana Indeks Umur Kulit 'Skin Age Index' diberikan secara fakta, untuk membuktikan Youth Skincare pada penampilan dan umur kulit. Hasilnya sangat luar biasa.

  • 2/3 wanita beralih usia kulit mereka kepada satu dekat lebih muda dengan penggunaan Youth Skincare.
  • Ya, 100% wanita mempunyai kulit yang lebih muda dengan perubahan dalam hanya 7 hari dan dengan penggunaan yang berterusan.


FINALLY, WITH YOUTH SKIN CARE, YOU’LL LOOK AS YOUNG ON THE OUTSIDE AS YOU FEEL ON THE INSIDE.


Kelebihan & Keistimewaan Youth

  • Keputusan Klinikal Tanpa Kompromi - Youth menawarkan produk yang terbukti secara klinikal.
  • Tanpa Bahan Kimia Yang Berbahaya - Semua produk kami direka bentuk dan dibangunkan tanpa bahan kimia yang berbahaya dan bahan-bahan yang boleh dipersoalkan yang terdapat dalam banyak produk lain yang memberi kesan kepada anda dan bumi.
  • Kami menyaring lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak dan kekotoran pada setiap ramuan botani sebanyak lebih daripada 3x.
  • Dan kami menjalankan lebih dari 100, 000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan produk kami selamat.




  • • Hypoallergenic
  •  
  • • Non-comedogenic
  •  
  • • Dermatologist-tested
  •  
  • • Ophthalmologist-tested



  • • 100% vegan.
    • Naturally derived ingredients.
    • Cruelty-free.

    Youth Complex

    Kunci kepada kulit cantik yang kelihatan muda adalah untuk mempercepatkan pembaharuan sel kulit menjadi lebih muda. Ia memperbaharui dirinya pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit lembut dan glowy.

    Tidak seperti skincare yang biasa, teknologi canggih kami melangkaui proses penuaan pada surface level malah mensasarkan pada cellular level kulit anda.

    Ini bermakna kami bukan sahaja memberi perlindungan dan faedah pemulihan malah menyokong fungsi cellular yang akan memulihkan kulit.

    Kami telah memasukkan 10X kepekatan patent-pending Youth Complex di dalam Youth Activating Serum kami, produk yang mesti dimiliki dalam Set Shaklee Youth Skincare ini.

    Rangkaian Set Youth Skincare



    Comments

    Popular posts from this blog

    Bekalan Vitamin Cergas Haji & Umrah

    Kali pertama menjejakkan kaki di Tanah Suci Makkah. Time tu jugak la, mak dan ayah buat kali pertama menunaikan Umrah. Masa tu awal2 dah plan dengan macam2 persiapan. Selain persiapan dari segi ilmu ibadah, Tip jugak study tentang tempat2 yang akan di lawati di sana.

    Dan perkara yang paling penting ialah, bekalan ubat-ubatan dan emergency kit sepanjang berada di sana. Untuk ayah, bekalan ubat memang wajib. Dia ada asma. Mak pulak dengan alat2 bantuan support lutut. Yelah, kat sana nanti banyak berjalan kan. Nak naik turun dari hotel ke masjid, nak ziarah... Masa tu pulak, Tip risaukan tentang keadaan kitaran haid. Ha... Banyak kan kena ambil perhatian. Kita mesti tak nak, semua masalah2 ni mengganggu ibadah kita nanti di sana. Insha'Allah semoga Allah permudahkan.

    Dan Alhamdulillah, perjalanan ibadah Umrah kami akhirnya selamat. Rasa rindu saat2 dan memori di sana. Mak dan ayah pun diberi rezeki menunaikan Haji setahun selepas ziarah Umrah kami. Dan kini bergelar Haji dan Hajjah.

    Say…

    Harga Promosi | Youth Skincare | Sempena Pelancarannya

    March Promo Launch! Shaklee Youth Skincare Kini produk yang di nanti-nantikan telah tiba dengan harga promosi. 

    Antara produk yang diperkenalkan:Luminous Gel Oil CleanserPerfecting Skin TonerYouth Activating SerumAge Defense Moisturizer SPF 50Advanced Renewal Night Cream-LightRadiance C + E
    Promosi Bulan Mac 2018 Sahaja! Sempena pelancarannya hari ini, Shaklee memberikan harga PROMOSI MAC 2018 dengan dua pilihan set:
    Set Rangkaian | Intensive Treatment And Repair | Luminous Gel Oil CleanserPerfecting Skin TonerYouth Activating SerumAge Defense Moisturizer - SPF 50Advanced Renewal Night Cream - LightFREE! Radiance C + E (worth RM349.80)FREE! Exclusive Youth Beauty Bag (worth RM50.35)FREE! MembershipFREE! Postage  
    Set Rangkaian | Starter Set |
    Luminous Gel Oil CleanserPerfecting Skin TonerAge Defense Moisturizer - SPF 50Advanced Renewal Night Cream - LightFREE! Exclusive limited edition Two-Way Magnifying Mirror (worth RM29.81)

    Yang Mana Satu Pilihan Kalbu?

    5 Sebab Mengapa Anda Perlu Ambil Vitamin C Setiap Hari

    Vitamin C adalah vitamin larut air, dan ia bermakna tubuh anda tidak dapat menyimpannya malah tidak boleh menghasilkannya sendiri. Vitamin C sangat penting untuk keseluruhan perkembangan dan pemulihan sel-sel anda. Oleh itu, ini antara sebab mengapa anda perlu mengambil vitamin C untuk tubuh anda setiap hari.
    AntioksidanVitamin C adalah salah satu antioksidan yang diperlukan oleh badan untuk membantu mengekalkan sistem kekebalan tubuh anda daripda kesan berbahaya radikal bebas. Radikal bebas yang terhasil daripada pendedahan kepada pencemaran atau makanan yang tidak sihat akan mengakibatkan pelbagai penyakit. Jika anda rajin mengambil vitamin C setiap hari, tubuh anda akan mendapat fungsi antioksidan yang akan meneutralkan radikal bebas tersebut.
    Kesihatan imun dan sistem sarafSalah satu fungsi terpenting yang diberikan oleh vitamin C adalah untuk menyokong sistem imun dan saraf kita. Menurut kajian, tubuh mereka yang mempunyai keperluan vitamin C yang mencukupi mampu mencegah jangkitan…